Arts

Arts

 

Multi-Safe® 

De koperspiraal Multi-Safe is een zeer betrouwbare vorm van anticonceptie zonder hormonen.
De Multi-Safe is een generieke variant van de uit de handel genomen Multiload-Cu 375, met identieke afmeting en hoeveelheid koper.
De Multi-Safe koperspiraal heeft een geregistreerde verblijfsduur van 5 jaar.

Multi-Safe® short

De Multi-Safe short is een generieke variant van de Multiload-Cu 375 Short, die niet meer leverbaar is.
Voor vrouwen met een kleine baarmoeder (<6cm) is de Multi-Safe short spiraal een goed alternatief. De Multi-Safe short koperspiraal heeft een geregistreerde verblijfsduur van 5 jaar.

Ballerine®

IUB™Ballerine® is een nieuw en innovatief koperspiraaltje met een unieke en soepele 3D bolvorm. De Ballerine heeft een zeer dunne huls en is daardoor makkelijker in te brengen. Bijzonder geschikt voor jonge vrouwen, die nog niet eerder bevallen zijn.
Door de buigzame bolvorm is de Ballerine een mooi alternatief voor vrouwen die minder goed reageren op andere koperspiralen. De gebruiksduur is 5 jaar.

RVS en disposable instrumenten

Ten behoeve van een spiraalplaatsing zijn er RVS en disposable instrumenten in het assortiment opgenomen.

Deze producten zijn zeer voordelig te bestellen in de webshop. Naast losse producten zijn er ook speciale pakketten samengesteld.

Bekijk de Multi-Safe insertie-instructievideo

Vervangingsregeling

Indien een insertie onverhoopt mislukt, vul dan het digitale formulier in. U ontvangt vervolgens kosteloos een nieuwe spiraal. Lees meer over de vervagingsregeling.

Voorschrijfgegevens IUD’s‘ss